Forel verpakt in folie

Hoofdgerecht
  

under-heading

Forel verpakt in folie

Ingredienten

4 verse forellen
100 gr kruidenboter
1 courgette
½ aubergine
1 citroen
zout & peper
wat takjes dille
wat takjes peterselie

Bereiding

Oven voorverwarmen op 220 Gr.C.

Leg 4 stukken aluminiumfolie klaar die groot genoeg zijn om de forellen ruim in te pakken.

Was de forellen en dep ze droog met keukenpapier.
Bestrooi de buikholte van de forel met zout en peper.
Stop de kruidenboter, dille en peterselie in de forellen.

Snij de aubergine in pakken en leg deze op de aluminiumfolie.
Snij de courgette in blokjes en leg deze op de aubergine, leg hier de forellen op.
Snij de citroen in plakjes en leg op iedere forel 2 plakjes citroen.

Vouw de aluminiumfolie losjes dicht en plaats de pakketje in de voorverwarmde oven en bak deze in 20 minuten gaar.

Serveer de forel direct uit de oven op een bord en open het pakketje pas aan tafel.

Algemeen


persons : 4
time : 40 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken