Thaise wokgroenten of andere wokgroenten naar keuze
1 restje vlees uit de diepvries( gaar)
1 een persoons zakje kant en klare noodles
4-6 velletjes filodeeg
Wokgroenten heel even wokken, niet te lang want het gerecht gaat ook nog in de oven.
Vlees toevoegen, zout peper en kruiden naar keuze afhankelijk van je gekozen vlees.
Zakje noodles open knippen en er doorheen mengen.
2-3 vellen filodeeg op elkaar leggen.
De helft van de vulling erop scheppen en oprollen.
Daarna oprollen als een verse worst.
Filodeeg bestrijken met een losgeklopt ei. Zo ook de 2e rol maken.
De rollen in een voorverwarmde oven van 200 gr in 25 minuten krokant bakken.
Serveertip: lekker met chilisaus of babi pangang saus
Zie hier het eindresultaat maar dan met couscous gevuld.
: 2 pers
: 30 minuten
: Eigen recept
: Afdrukken