Cocktail worstjes in bladerdeeg

Amuse / Lunch / Tapas
  

under-heading

Cocktail worstjes in bladerdeeg

Ingredienten

• 1 blikje cocktailworstjes
• 4 plakken bladerdeeg
• 1 ei

Bereiding

Verwarm de oven op 200 Gr.C.
Maak het blik cocktail worstjes open, giet af en droog ze een beetje droog met keukenpapier.

Laat de balderdeeg plakjes ontdooien.
Snij het bladerdeeg plakje in vier vierkanten. Snij ieder vierkantje diagonaal door zodat er 8 mini driehoekjes ontstaan.
Rol ieder worstje in een driehoekje.
Leg ze los op een met bakpapier beklede bakplaat of net als wij gedaan hebben in een leuke cirkel vorm.

Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg ermee.

Bak ongeveer 25 minuten tot het bladerdeeg mooi goudbruin is.
Serveer warm of koud.

Algemeen


persons : nvt
time : 25 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken