Blauwe kaas saus voor over een steak

Blauwe kaas saus voor over een steak

Algemeen


persons : 4 pers
time : 5 minuten
book : Tijdschrift Delicious

Ingredienten

200 gr blauwe kaas zoals stilton, gorgonzola roquefort
5 eetlepels zure room
1 eetlepel dijonmosterd
1 theelepel worcestersaus
┬Ż theelepel paprikapoeder
snuf zeezout
versgemalen zwarte peper
snuf cayennepeper

Bereiding

Doe 150 gr blauwe kaas met de rest van de ingredi├źnten voor de saus in een mengkom van een keukenmachine en meng (of prak alles en roer glad met een vork)

Schenk deze saus over een 4 gegrilde steaks en verkruimel de rest van de kaas erover.
Deze heftige blauwe-kaassaus smelt over de steak terwijl je hem uitserveert.

Serveertip;
Lekker met gekookte peterselie aardappelen

Variatie:
De saus is ook lekker over gegrilde groenten