
: 1 persoon
: 55 minuten
: Eigen recept
200-225 gr aardapppen
60 ml slagroom
30 ml melk
snuf zout
versgemalen zwarte peper
ΒΌ theelepel kerriepoeder
30 gr geraspte kaas
Schil de aardappelen en snijd deze in niet al te grote blokjes. Kook de aardappelen ( afhankelijk van het soort) 5-10 minuten.
Giet de aardappelen af.
Vet een ovenschaaltje in met wat boter.
Doe de aardappelen in het schaaltje.
Doe de slagroom, melk, zout, peper en kerriepoeder in een kom en roer alles goed door elkaar.
Schenk de room over de aardappelen en verdeel de geraspte kaas eroverheen.
Verwarm de airfryer voor op 160 Gr.C.
Zet het ovenschaaltje in het mandje van de airfryer en bak de aardappelen verder gaar in zo'n 20-25 minuten of totdat de kaas mooi goudbruin is.
Tip;
Een leuk gerecht om te maken van restjes gekookte aardappelen.