Gevulde gegrilde wrap

Hoofdgerecht / Big Green Egg / Lunch / BBQ
  

under-heading

Gevulde gegrilde wrap

Ingredienten

4 wraps/ tortilla

Verzin 4 diverse vullingen:
- Ik heb gewoon fijn geplozen vlees wat ik over had gebuikt. maar alles is mogelijk bv kipfilet, achterham, yorkham, serranoham, pulled pork, gebraden los geruld gehakt, gerookte zalm of bv tonijn uit blik.
- een stuk courgette had ik nog liggen, de plakjes heb ik wel eerst gegrild.
- een tomaat heb ik altijd wel in huis.
- Wat geraspte kaas en deze een beetje vastgeplakt met Philadelphia naturel roomkaas

Maar bedek alles kan, wat dacht je van avocado met een gerookte zalm, of mango met een pittige vlees variant. Gewoon alles proberen en left-overs opmaken.

Bereiding

Knip de wrap/tortilla 1 keer in tot in het midden, zie foto links boven.
Leg de vier vullingen op de tortilla, in welke volgorde maakt niet uit.
Begin links onder en vouw die naar links boven.
Vouw links boven naar rechts boven.
Vouw rechts boven naar rechts onder.

Verwarm een grillplaat op het vuur of op de BBQ
Grill de tortilla's tot je mooie strepen hebt en de vulling lekker warm is.

Algemeen


persons : 2 pers
time : 10 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken