Rub uit Memphis

Big Green Egg / Saus / Dressing
  

under-heading

Rub uit Memphis

Ingredienten

3 eetlepels zoet paprika poeder
2 eetlepels rietsuiker
2 eetlepels zeezout vlokken
2 eetlepels uienpoeder
1 eetlepel knoflookpoeder
1 eetlepel gerookte paprikapoeder
1 eetlepel vers gemalen zwarte peper
1 eetlepel gedroogde oregano
2 theelepels komijn
2 theelepels mosterdpoeder
1 theelepel cayennepeper

Bereiding

Doe alle ingrediënten in een kom en meng goed.

Voor je gaat grillen kan je zowel rund als varkensvlees inwrijven met dit klassieke specerijen mengsel.

Luchtdicht verpakt kan je deze rub minimaal 1 maand goed houden

Algemeen


persons : nvt
time : 5 minuten
book : Kookboek: Grilling Indoors & out 200 heerlijke recepten
print : Afdrukken