Pangasius met salie in parmaham

Voorgerecht
  

under-heading

Pangasius met salie in parmaham

Ingredienten

500 gr pangasius filet
16 verse salieblaadjes
8 plakjes parmaham
olijfolie om te bestrijken

Bereiding

Dep de tilapia filet droog met keuken papier en bestrooi de vis aan beide kanten met peper. Snijd de vis in 16 gelijke stukken en leg op elk een salieblaadje.

Snijd de plakjes parmaham in de lengte middendoor.
Wikkel in elke reep ham een stukje vis en steek de ham vast met een cocktailprikker.
Bestrijk dun met olie en bewaar afgedekt in de koelkast,

Gril de vispakketjes op een ingevet rooster boven heet vuur en gril ze in 6-8 minuten bruin en net gaar. keer halverwege voorzichtig.

In plaats van pangasius filet kun je ook filets van andere stevig vissoorten als kabeljauw of tilapia gebruiken.

Opmerking: als hoofdgerecht krijg je 4 rolletjes vis p.p,
Wij hebben dit gerecht als voorgerecht gegeten en dan zijn 2 rolletjes voldoende.

Het gerecht werd geserveerd met een zomerse salade

Algemeen


persons : 4 personen
time : 20 minuten
book : Diner bij John
print : Afdrukken