Guacamole met rode peper

Bijgerecht
  

under-heading

Guacamole met rode peper

Ingredienten

1 rijpe avocado
2 eetl limoensap
1/2 rode peper
1/2 kleine rode ui
1 grote tomaat

Bereiding

Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd de rode peper fijn.

Snipper de rode ui fijn.

snijd de tomaat in kwarten, verwijder vocht en zaadjes en snijd daarna het vruchtvlees in kleine blokjes.

Snijd de avocado tot op de pit doormidden, draai en een kwart slag zodat de twee helften los komen van de pit. Verwijder de schil en prak het vruchtvlees fijn.
Besprenkel de avocado met limoensap.

Meng de tomaat, Spaanse peper en rode ui door de avocado.

Druk de pit in de guacamole, dek het geheel af met huishoudfolie en zet koel weg tot gebruik.
Verwijder de pit voordat je de guacamole serveert.

Serveertip:
-Lekker met tortilla chips
-Als amuse in een glaasje met garnalen
-Als brucetta

Algemeen


persons : nvt
time : 10 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken