Vier smaken home made worst

Amuse / Lunch / Tapas
  

under-heading

Vier smaken home made worst

Ingredienten

Voor het basisrecept grillworst klik hier

Voor de worsten op de foto
Links boven:
augurken
Amsterdams uien
grill kruiden

Rechts boven:
reepjes kaas
grill kruiden

Links onder
Griekse gedroogde vijgen
Shawarma Libanees kruiden mix

Rechts onder
basis worst met LetzQ pork rub kruiden

Bereiding

Maak de basis worst volgens het recepten linkje bij ingrediënten.

Worst links boven
Tussen de 1e en 2e laag worst leg je fijngehakte Amsterdamse uien en fijngehakte augurken.
Je kunt de worst kruiden met elke kruidenmix die je zelf lekker vindt.

Worst recht boven
Tussen de 1e en 2e laag worst leg stukjes of blokjes kaas. Je kunt elke kaas gebruiken die je lekker vindt.
Je kunt de worst kruiden met elke kruidenmix die je zelf lekker vindt i.c.m. de kaas die je gekozen hebt.

Worst links onder
Tussen de 1e en 2e laag worst leg je fijngehakte gedroogde vijgen.
Ik heb voor deze worst kruiden uit het Midden-Oosten gekozen, mooie match met de vijgen.

Worst rechts onder.
Dit is een worst zonder vulling, bij deze worst heeft de kruidenmix de hoofdrol.
Kies voor de LetzQ pork of een kruidenmix je je zelf super lekker vindt.

Algemeen


persons : nvt
time : Lang
book : Basis worst met eigen variaties daarop gemaakt
print : Afdrukken