Venkel met Parmezaanse kaas

Bijgerecht
  

under-heading

Venkel met Parmezaanse kaas

Ingredienten

2 venkelknollen
zout
1 oude witte boterham
3 eetl. geraspte Parmezaanse kaas

Bereiding

Maak de venkel schoon, snijd het groen eraf en houd het apart voor de garnering.

Snijd de venkelknol in parten van ongeveer 3 cm dik.
Kook ze in water met wat zout in 7 minuten beetgaar.

Schep de kaas door het kruim.
Giet de venkel af en laat ze goed uitlekken.
Doe de venkel over in een ovenschaal en strooi het kaasmengsel erover.

Schuif de schaal onder de hete grill en laat de venkel in ca. 5 minuten gratineren.
Garneer met het venkelgroen.

P.P.
75 Kcal
6 gr eiwit
2 gr vet
8 gr koolhydraten

Algemeen


persons : 4
time : 25 minuten
book : Folder: C1000 December 2006
print : Afdrukken