1 zak nachochip naturel
200 gr kidneybonen uit blik
200 gr maïskorrels uit blik
200 gr kikkererwten uit blik
1 ui
2 eetlepels olie
2 theelepels paprikapoeder
1 theelepel chilipoeder
100 gr belegen kaas, geraspt
Pel en snipper de ui. Laat de kidneybonen, de maiskorrels en de kikkererwten uitlekken.
Fruit d eui 2 minuten in de olie.
Voeg de kidneybonen, de maiskorrels en de kikkererwten toe en bak het geheel 5 minuten.
Breng op smaak met paprikapoeder, chilipoeder, peper en zout.
Verwarm de oven voor op 200Gr.C.
Verfdeel de nachochips over een bakblik.
Verdeel het bonen-maismengsel eroverheen en bestrooi met kaas.
Bak het geheel ca. 8 minuten in de oven.
Serveertip: Lekker met guacamole.
: 4 personen
: 30 minuten
: Tijdschrift: Foodies september 2014
: Afdrukken