5 eetl. sojasaus
1½ eetl. gembersiroop
1 eetl. sherry
3 theel. aardappelzetmeel
peper & zout
4 tournedos á 75-100 gr
1 mango, in blokjes
1 avocado, in blokjes
2 lente-uitjes, in ringetjes
4 bolletjes gember, fijngesneden
olie of boter om in te bakken
Maak van de sojasaus, gembersiroop, sherry aardappelzetmeel en zout & peper een marinade.
Laat de biefstukjes minimaal 1 uur hierin marineren.
Snij de mango, avocado, lente-uitjes en de gemberbolletjes ondertussen zoals is aangegeven in de ingrediëntenlijst.
Haal het vlees uit de marinade en dep deze droog.
Bak het vlees op hoog vuur in 3-4 minuten gaar.
Haal het vlees uit de pan en houd deze warm onder aluminiumfolie.
Bak in dezelfde pan omscheppend de groenten.
Voeg op het laatst de marinade toe en verwarm deze even mee.
: 4
: 20 minuten
: Etentje bij Wim en Petra
: Afdrukken