Sperziebonen met tomaten en champignons

Salades
  

under-heading

Sperziebonen met tomaten en champignons

Ingredienten

250 gr verse champignons
olijfolie
400 gr sperziebonen
4 trostomaten
vinaigrette
zout & peper
desgewenst verse kruiden bv dragon kervel en bieslook

Bereiding

Maak de champignons schoon, snijd ze mooie plakjes en bak ze in gloeiend hete olie, zodat ze snel bruin worden zonder hun vocht te verliezen.

Kook de sperziebonen in water met wat zout net gaar.
Spoel ze af onder de koude kraan en laat ze uitlekken.

Snijd de tomaten in vieren en elk stuk daarna doormidden.

Roer alle groenten door elkaar.

Maak ze aan met de vinaigrette en zout & peper er roer opnieuw.
Bestrooi de salade desgewenst met fijngehakte kruiden.

Algemeen


persons : 4
time : 20 minuten
book : Leesboek: Passie voor de Provence
print : Afdrukken