Rozijnen crostini pate en granaatappel

Amuse / Voorgerecht
  

under-heading

Rozijnen crostini pate en granaatappel

Ingredienten

3 carré raisins
125 g roompaté truffel
0,5 granaatappel
200 g groene aspergetips
1 ui
gepeld
1 tl rietsuiker
50 g boter
zout
peper
bakpapier
grillpan

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.Snij de carré raisins in 12 dunne plakken, verdeel over de bakpapier beklede bakplaat en bak 10 minuten in de voorverwarmde oven.Snij de ui in 12 dunne parten. Verhit de boter samen met de rietsuiker en wat zout in een pannetje en bak de parten ui 5 minuten in de boter tot ze goudbruin kleuren.Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de groene aspergetips 2 minuten rondom aan. Halveer de granaatappel, tik met een houten lepel tegen de schil en vang de pitjes op in een kom.Verdeel de roompaté, groene aspergetips, granaatappelpitjes en gekarameliseerde ui over de crostini’s. Breng op smaak met peper en serveer direct.

Algemeen


persons : 4 pers
time : 20 minuten
book : Kerst folder Lidl 2018
print : Afdrukken