Pistache macaron met pistache vulling van Mary

Taart
  

under-heading

Pistache macaron met pistache vulling van Mary

Ingredienten

vulling:
3 eieren
200 gr super fijne suiker
50 gr gemalen pistachenoten of 30 gram pistache pasta uit blik
230 gr gekoelde ongezouten boter


Bereiding

Deze macarons zijn gemaakt door Mary de moeder van mijn schoondochter. Omdat beide Amerikaanse zijn volgt hieronder voor hun familie en vrienden het recept in het Engels.

These macaroons are made by Mary the mother of my daughter-in-law. For their friends and family ad the end the English version.

Nederlands:
KLIK HIER voor het maken van de macaron koekjes.

Vulling:
Klop de eieren en de suiker met de elektrische mixer op hoge snelheid. Giet het mengsel in een pan, roer er dan de pistachenoten doorheen.
Verhit op medium temperatuur al roerend, tot het een stevig en compact mengsel wordt. Doe de vulling over in een ondiepe schaal, dek af met plasticfolie en zet in de koelkast. Snijd de boter in kleine stukjes en klop met de mixer op hoge snelheid romig. Als de boter romig is voeg dan de afgekoelde pistache beslag toe en roer dit goed door elkaar.

################################

English:

Click here for the macaron sheels recipe.

Filling:
3 eggs
1 cup (200g) super fine sugar
1/2 cup (50 g) raw ground pistachios or 2 T (30) grams canned pistachio paste.
1 cup plus 2 Tb (230g) chilled unsalted butter, preferably eurpean style.

Beat together the eggs and the sugar ith the electric mixer at high speed, you want your butter to double in volume and become fluffy. Pour into a saucepan, then stir in the pistachios. Heat over medium temperature, stirring, until the mixture forms a compact batter. our into a shallow dish, cover with plastic wrap and chill into the refrigerator. Cut the butter into small pieces and beat with the mixer at high speed using the wire whip attachment. When the butter starts to expand in volume and become fluffy, add the chilled pistachio batter and whip again.

Algemeen


persons : nvt
time : 30 minuten + afkoelen
book : Recept van Mary
print : Afdrukken