Paardenbiefstuk

Tips
  

under-heading

Paardenbiefstuk

Ingredienten

paarden biefstuk

Bereiding

Paardenvlees is zachter dan rundvlees, maar ook iets krachtiger van smaak.
Kruiden kunt u rijkelijk toevoegen.

Combinatie-idee:
Diverse pepersoorten

Bereiding:
Bakken 5-7 minuten
Grill/BBQ 5-7 minuten

Voedingswaarde per 100 gr onbereid

Energie 107 Kcal
Eiwit 20 gr
Vet 3 gr
Koolhydraten 0 gr

Opmerking:
Slagers die paardenvlees verkopen moeten daarvoor een speciaal diploma hebben. Paardenvlees is daardoor ook niet in elke slagerij verkrijgbaar.
In de jaren 80 zat hier in de buurt nog een paardenslager. Nu ( aug 2011) kwam ik paardenvlees vers voorverpakt bij de Makro tegen. De smaak was precies zoals ik het mij herinnerde!

Klik HIER voor een recept

Algemeen


persons : nvt
time : nvr
book : Vleeswaaier van voorlichtingsbureau vlees
print : Afdrukken