Mosterd espuma

Saus / Dressing
  

under-heading

Mosterd espuma

Ingredienten

20 gr fijngesneden sjalotjes
10 gr boter
1 eetlepel azijn
1 eetlepel witte wijn
20 gr dijonmosterd
zout
peper
snuf cayennepeper
200 ml slagroom
½ eetlepel mosterd poeder

Bereiding

Bak de fijngesneden sjalotjes in de boter, en blus met de azijn en witte wijn.
Breng op smaak met Dijonmosterd, zout, peper, mosterdpoeder en cayennepeper. Voeg de room toe en verwarm door.
Schenk met een trechter in een ISI spuit. Draai hem dicht en vul de spuit met een gaspatroon.

Houd de iSi Whipper warm op 75 ° C (165 ° F) in een bain-marie of waterbad.

Opmerking:
Het originele recept
- is met pitjesmosterd, je moet de saus dan zeven voor je hem in de spuit doet.
- is met grote hoeveelheden echter ik heb een kleine spuit voor 250 ml waar dan ook maar 1 gaspatroon op moet.

Let op, niet alle ISI spuiten zijn geschikt voor warme vloeistoffen, lees daarom eerst even de gebruiksaanwijzing.

Algemeen


persons : nvt
time : 5 minuten
book : ISI recepten pagina recept aangepast
print : Afdrukken