1 kleine krop ijsbergsla
1 rijpe mango
100 gr gerookte kipfilet
2 hardgekookte eieren
5-6 radijsjes
150 gr crème fraîche
1,2 dl melk
1 eetl. tomatenketchup
citroensap
zout & peper, versgemalen
paprikapoeder, mild
1-2 eetl gehakte kruiden, peterselie, dragon, bieslook, tuinkers
De bladeren van de krop ijsbergsla in stukjes scheuren, wassen en goed laten uitlekken.
De mango schillen, ontpitten en het vruchtvlees in kleine stukjes snijden.
De gerookte kipfilet in blokjes snijden.
De radijsjes schoonmaken, wassen en in plakjes snijden.
De eieren pellen en in plakjes snijden.
De ingrediënten in een slakom mooi schikken.
Maak de saus door de crème fraîche, melk en tomatenketchup, citroensap, zout, peper, paprikapoeder, suiker en de gehakte kruiden te mengen.
Giet de saus over de salade.
: 4
: 15 minuten
: Kookboek: Salades
: Afdrukken