Hartig hapje met cranberry en kaas

Amuse / Lunch / Tapas
  

under-heading

Hartig hapje met cranberry en kaas

Ingredienten

2 plakjes bladerdeeg
8 ruime theelepels Chutney van cranberry, peer en gember
8 kleine stukjes kaas, ik heb époisses kaas gebruikt maar brie of geitenkaas is ook geschikt

Bereiding

Laat de plakjes bladerdeeg op je werkblad ontdooien.
Snijd ze daarna in 4e.

Druk ieder stukje bladerdeeg in een klein vuurvast vormpje, ik heb een bakblik voor mini muffins gebruikt.

Leg in ieder bakje een stukje kaas en schep daar de chutney op.
Bestrijk de randen van het bladerdeeg met losgeklopt eigeel.

Bak de hapjes in een voorverwarmde oven van 225 Gr.C in zo'n 12 minuten gaar en krokant.

Je kunt deze hapjes warm, lauw of koud serveren

Algemeen


persons : 8 stuks
time : 20 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken