Halve kreeft met kruidenboter

Hoofdgerecht
  

under-heading

Halve kreeft met kruidenboter

Ingredienten

Twee halve Chez Vous-kreeften
60 gr kruidenboter
16 kerstomaatjes
olijfolie
balsamicoazijn
peper en zout

Bereiding

Zonder voorafgaand ontdooien

Leg de diepgevroren halve kreeften in een vuurvaste schotel en plaats op elke halve kreeft een drietal plakjes kruidenboter. Schik de trostomaatjes rond de halve kreeften in de ovenschaal en besprenkel ze met olijfolie en een klein scheutje balsamicoazijn. Kruid af met wat zout en peper.

Plaats de schotel 25 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.

Serveer de kreeft met een garnituur naar keuze, wij hebben er wat frietjes bij gegeten.

Algemeen


persons : 2 personen
time : 30 minuten
book : Pittmanchezvous.com
print : Afdrukken