350 gr half om half gehakt
1 ei
zout
peper
italiaanse kruiden
gedroogde peterselie
paprikapoeder
paneermeel gemaakt van havermout vlokken
300 ml aangemaakte ( restant) jus of runderbouillon
Klop het ei los met zout, peper, en de kruiden.
Meng het gehakt erdoorheen.
Voeg net zoveel fijngemalen havermout vlokken toe tot je er stevige ballen van kunt maken.
Ik heb gehaktballen gemaakt van ongeveer 65 gr per stuk.
Laat de gehaktballen afgedekt in de koelkast ruim 20 minuten mooi opstijven.
Doe de aangemaakte jus in de pan van de pressure cooker en voeg de gehaktballen toe.
Stel de pressure cooker in op High - 15 minuten en laat ze daarna via NR op d natuurlijke manier van de druk af gaan.
Na 10 minuten kan de het drukventiel open zetten of de gehaktballen gewoon op de warmhoudplaatje stand die automatisch ingaat warm houden.
Foto:
Gereserveerd met kerrie bloemkool en noten
: 6 stuks
: 35 minuten en 30 minuten wachttijd
: Eigen recept
: Afdrukken