Feta in bladerdeeg - Tyropita-

Voorgerecht / Tapas
  

under-heading

Feta in bladerdeeg - Tyropita-

Ingredienten

8 plakjes bladerdeeg
200 gr feta kaas
2 eieren
zout & peper

Bereiding

Rasp de feta en voeg er een beetje zout en peper toe.
Klop een ei los en roer deze door de feta kaas.

Laat de plakje bladerdeeg ontdooien volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Leg op ieder plakje bladerdeeg een eetlepel geraspte feta en vouw het dubbel.

Klop van het andere ei het eigeel los, bestrijk met een kwastje het eigeel over de feta pakketjes.

Plaats de pakketjes in een voorverwarmde oven van 150Gr.C. en bak ze in ongeveer 25 minuten goudbruin.

Serveertip: Lekker met een tzazikisaus.
Dit gerecht kan zowel warm als koud worden gegeten.

Algemeen


persons : 8
time : 40 minuten
book : Recept van en gemaakt door Anneke
print : Afdrukken