Artisjok basilicum mousse in parmaham

Amuse
  

under-heading

Artisjok basilicum mousse in parmaham

Ingredienten

1 potje gemarineerde artisjokharten (á 285 g)
1zakje verse basilicum (á 15 g)
zout en versgemalen zwarte peper
2 plakjes parmaham

Bereiding

Artisjokharten samen met 8 blaadjes basilicum in keukenmachine of met staafmixer pureren. Eventueel nog extra olie uit potje toevoegen om mousse smeuïger te maken.
Op smaak brengen met zout en peper.

Van parmaham 8 dunne repen snijden. Hamreepjes in de breedte over lepels leggen.
Mooie bergjes artisjokmousse op ham scheppen.

Reepjes ham over mousse dichtvouwen.
Garneren met kleine blaadjes basilicum.

Serveertip: Lekker bij een glas mousserende wijn

P.P.
Energie 80 kCal
Eiwit 80 g
Vet 3 g
Koolhydraten 6 g

Algemeen


persons : 4
time : 15 minuten
book : Etentje bij Kees en Marian
print : Afdrukken