: 5
: 20 minuten
: Kaartenbak recepten AH, recept aangepast
1 pak Chinese Eiermie á 250 gr
1 daasje kastanjechampignons á 250 gr
1 doosje oesterzwammen á 150 gr
3 eetl roerbakolie
2 teentje knoflook
200 gr sperzieboontjes
4 eetl. zoete sojasaus
100 gr ongezouten cashewnoten
Paddestoelen schoonvegen en in plakjes snijden.
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
In wok olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en 1 minuut roerbakken. Paddestoelen en boontjes erbij scheppen en 5 minuten roerbakken.
Sojasaus erdoor roeren en het geheel op smaak brengen met zout en peper.
Mie en groetenmengsel over 4 borden verdelen en met cashewnoten bestrooien.
Extra info:
per persoon
470 kilocalorieën
17 gr eiwit
22 gr vet
53 gr koolhydraten