Gefrituurde geitenkaas met honingsaus

Gefrituurde geitenkaas met honingsaus

Algemeen


persons : 10
time : 30 minuten
book : Kookles: Koken met een ster*

Ingredienten

2 rolletjes geitenkaas
zonnebloem olie om te frituren
paneermeel
2 eieren
vloeibare honing
zout & peper

Bereiding

Van de geitenkaas bolletjes rollen, iets groter dan een soepballetje.

Eieren loskloppen met zout en peper.

De bolletjes geitenkaas eerst door de eieren halen en daarna door de paneermeel.
Dit alles nogmaals herhalen zodat er een mooi dik paneerlaagje om de geitenkaas zit.
Tot gebruik wegzetten.

Honing met een eetlepel water warm maken.

De olie verhitten en de geitenkaas bolletjes hierin even frituren tot de buitenkant mooi bruin is en de kaas er net nog niet uitloopt.

Saus op een bordje schenken en de kaasbolletjes hierop leggen.
Eventueel versieren met tomaat en peterselie