Pizza quattro stagiono

Pizza quattro stagiono

Algemeen


persons : 1 stuks
time : 20 minuten zonder deeg maken
book : eigen recept

Ingredienten

1 pizzabol pizza deeg volgens dit recept

A gedeelte
tomatensaus
ham
groene asperges
zongedroogde tomaatjes
kaas

B gedeelte
tomatensaus
mozzarella
tomaat
olijven

C gedeelte:
tomatensaus
tonijn ( uit blik) op olie
olijven
kappertjes

D gedeelte
tomatensaus
artisjokharten
olijven
kaas
en wat gedroogde Italiaanse kruiden over alles

Bereiding

Maak de pizzabodem volgens het recept dat vermeld staat bij de ingrediƫnten of gebruik een kant en klare pizza bodem.

Deel de pizza in vieren en beleg de pizza met de bovenstaande ingrediƫnten.

Wij hebben de pizza gebakken in onze Big Green Egg.
Indirecte setting, temperatuur 250 Gr, tijd ongeveer 8 minuten.
Uiteraard kan he took in een gewone oven, zet de oven op de hoogste stand, tijd is afhankelijk van diverse factoren maar zal zo rond de 8-10 minuten zijn.