Strooigoed Rocky Roads

Strooigoed Rocky Roads

Algemeen


persons : nvt
time : 15 minuten + 3 uur wachten
book : Gekregen van onze kleindochter me Sinterklaas

Ingredienten

400 gr witte chocolade
250 gr strooigoed naar keuze
cakevorm of brownie vorm
bakpapier

Bereiding

Smelt de boter au-bain-marie.
Indien de chocolade klontert tijdens het smelten kunt u 1 tot 2 eetlepel zonnebloemolie er doorheen mengen.

Zet het vuur uit als de choclade is gesmolten en haal de kom uit de pan met water. Laat de choclade vervolgens 10 minuten afkoelen.

Bekleed intussen een cake of brownie vorm met bakpapaier. Bekleed zowel de bodem als de zijkanten van de vorm.

Meng het strooigoed door de chocolade tot alle strooigoed bedekt is met chocolade.
Stort het mengsel in de vorm en versier de bovenkant met extra strooigoed. Zet de rocky road in de koelkast en laat in ca. 2 uur uitharden.
Haal de rocky road uit de koelkast en til met het bakpapier uit de vorm. Snijd in grove stukken en serveer.

Variantie:
Puur of melkchocolade

Opmerking:
Gemaakt en gekregen van mijn kleindochter met Sinterklaas, zo lief !