Hollandaise saus

Hollandaise saus

Algemeen


persons : 4 pers
time : 11 minuten
book : Thermomix recept

Ingredienten

150 gr boter
20 ml water
10 ml citroensap
4 eidooiers
snuf zout
snuf peper

Bereiding

Ik heb de saus gemaakt in mijn Thermomix. Klik hier als je geen Thermomix, Themoblender of Cookprocessor hebt voor de normale versie.

Doe de boter in de Thermomix en smelt deze 4 minuten / 70 Gr.C / snelheid 2
Schenk de boter over in een kopje.

Plaats de vlinder in de mengbeker.
Voeg water, citroensap, eidooiers, zout en peper toe
Schakel de machine in op 2 minuten / 70 Gr.C / snelheid 4


Laat daarna de machine weer draaien, deze keer
4 minuten / 70 G.C / stand 4 en voeg heel langzaam in een dun straaltje de gesmolten boter toe.

Serveer de saus direct.