Flammkuchen met peer blauwe kaas en walnoten

Flammkuchen met peer blauwe kaas en walnoten

Algemeen


persons : 4 hapjes
time : 10 minuten
book : Eigen recept

Ingredienten

kant en klaar flammkuchen deeg
crème fraîche
1 peer
beetje blauwe kaas
beetje walnoten
beetje honing

Bereiding

Hak de walnoten kleiner

Schil de peer, snij in vieren en verwijder het klokhuis.
Snij de peer in flinterdunne plakjes, het liefst op een mandoline.

Verwarm je Big Green Egg indirect met pizzasteen ( BBQ of oven) naar 230 gr C
Verwarm de pizzasteen goed voor!

Haal de flammkuchen deeg uit de verpakking, besmeer deze niet te dik met wat crème fraîche.
Verdeel de peer plakjes en her en der wat stukjes blauwe kaas over de flammkuchen.
Strooi de walnoten erover en druppel er wat honing overheen.

Bak de flammkuchen in zo’n 5-7 minuten krokant.

Snij de flammkuchen in stukjes en serveer als Tapas hapjes