: 4
: 30 minuten
: Diner bij Kees en Marian
100 gr ganzenlever
1 Granny Smith appel
4 sneetjes suikerbrood
Maak de ganzenlever schoon en leg deze in de koelkast
Steek het klokhuis uit de appel en snij de appel in flinterdunne plakjes. Indien mogelijk op een snijmachine.
Droog de appelplakjes 20 minuten in een voorverwarmde oven van 120 Gr.C.
Snij rondjes uit de plakjes suikerbrood en rooster deze krokant.
Verwarm een anti aanbak pan op het vuur tot matig warm en sis de ganzenlever een paar seconden per kant in de pan.
Maak een torentje: plakje suikerbrood, gedroogde appelschijfjes en daarop de ganzenlever.
Serveer direct.
OPMERKING:
- Dit gerecht is een kookles recept, daar hebben mijn vriendin en ik het gegeten. Omdat het zo lekker was heeft ze het nogmaals bereid toe wij bij hun waren.
-Ik weet het; niet iedereen is het er mee eens dat we ganzenlever eten. Maar de insteek van mijn website is om alles vast te leggen wat ik gemaakt heb en daar hoort dit kookles recept dan ook bij.