: 4-8 pers
: 15 min + afkoelen
: Recept van Frank (M&A's wedding)
150 gr rode ui, fijngesneden
1 rode paprika in blokjes
1 pot julienne wortel in zuur, uitgelekt
1 pot julienne knolselderij in zuur, uitgelekt
4 tomaten, in stukjes
1/2 bosje basilicum
200 gr haricot vert, beetgaar gekookt
dressing:
3 eetlepels olifolie
1 eetlepel balsamico azijn
1 theel. dragon
1 theel mosterd
1 teentje knoflook geperst
zout en peper
Kook de haricot verts beetgaar en laat afkoelen.
Laat de wortel en knolselderij uitlekken en probeer wat droger te deppen met keukenpapier.
Was de rode paprika, verwijder de zaadjes en snijd de paprika in blokjes.
Snij de tomaten instukjes
Maak de rode uien schoon en snij de uien in halve ringen.
Maak de dressing.
Klop de olijfolie en de balsamico azijn goed door elkaar.
Breng deze op smaak met dragon, knoflook, mosterd, zout en peper.
Meng in een saladekom de wortel, tomaten, knolselderij, haricot verts, ui en paprika.
schenk de dressing erover en meng alles goed door elkaar.
Garneer de salade met verse basilicum blaadjes.