Rivierkreeftjes met tomaat en komkommer

Rivierkreeftjes met tomaat en komkommer

Algemeen


persons : 4
time : 10 minuten
book : Eigen recept

Ingredienten

1 bakje rivierkreeftjes
klein stukje komkommer ( ong. 3 cm)
4-6 zongedroogde tomaatjes op olie
2 eetl. mayonaise
1 eetl. citroensap
zout en peper

Bereiding

Snijd het stukje komkommer in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd de komkommer in dunne reepjes en daarna in miniblokjes.
Snijd de zongedroogde tomaten fijn.
Hak de rivierkreeftjes wat fijner.
Meng het citroensap door de mayonaise en breng op smaak met zout en peper.
Breng op de zongedroogde tomaatjes, de komkommer en de rivierkreeftjes door elkaar en meng hier de mayonaise doorheen.
Laats minstens 30 minuten staan zodat de smaken zich goed kunnen ontwikkelen.

Serveer het op een toastje, stukje brood of in een kleine amuseglaasje.