under-heading

We zitten er weer klaar voor

28 Aug 2022

F1 day = pizza dag hierin huis
Althans dat is ons 2022 streven.
Vandaag genoten van een succesvolle race al baalde ik wel van ons viaplay account.
5 minuten voor de race wilde ik op tv overschakelen van de ziggo voorbeschouwing naar de race op viaplay. Toen vroeg de viaplay app op tv omhet wachtwoord ????, dat was nooit eerder!
Dat lukte niet een twee drie, wauw wat een frustratie.
Snel de imac aangezet en ingelogd en de start gelukkig op de pc gezien. Daarna rustig op de tv alles opnieuw geïnstalleerd, maar dit is niet wat je wil als race liefhebber....
Maar goed na het opnieuw inloggen de rest vd race gelukkig op tv gezien!
Ook een beetje trots op mezelf, mijn lief de technische man hier in huis, lag in bed voor zijn medische middagrust en het is me gelukt om alles zelf aan de praat te krijgen.....
Na de race was het pizza time. Gister weer een nieuwe deeg gemaakt. Nog steeds op zoek naar het voor ons op de Big Green ulitime deeg. Dit deeg was weer compleet anders dan alle voorgaande.
Dit was een W 400 koude rijs meel, die was inderdaad mooi gerezen in 24 uur koeling, maar reageerde weer anders met afbakken.
De vorige keer had ik ook een koude rijs meel maar die was speciaal voor pizza Napolitana, dat is toch weer anders....
Maar goed, het deeg was aan de onderkant perfect gaar, helaas aan de bovenkant wel gaar maar voor mij niet bruin genoegen. Wel zaten er mooie blazen in het deeg, maar ja ik wil altijd beter!
Toch genoten van deze oldtimer pizza, gewoon een tomaat, ham, kaas, kruiden pizza en mede door de heerlijke wijn die mijn lief er speciaal voor mij bij had uitgekozen ( hij heeft nog last van smaak verlies) genoten.
Volgende week zondag weer pizza, dan mag iemand anders de keuze maken voor het beleg erop.... Can't wait, Zandvoort met een Amerikaanse touch
#pizza

div-line