Gebakken aardappel

under-heading

Gebakken aardappel

27 Nov 2021

Aardappelen hadden een onverwachte touch.

Bij het heerlijke stuk Dry aged cote du boeuf een lekkere gebakken aardappelen gegeten.
Er stond nog in een schaaltje Pangrattato met ansjovis van gisteravond op het aanrecht.
Hé wat gebeurd er als ik daar wat van op het laatst bij de gebakken aardappelen doe.
Nu.... een heerlijke aardappel met een beetje crunch, voor herhaling vatbaar.

Het was zo ie zo heerlijke Pangrattato gisteravond op de pasta!
Ik zag dit een poos geleden op tv bij Masterchef Australië. De bereidingswijze werd niet verteld.

Zo heb ik het gedaan;
Wat olie in een koekenpan verhitten, ansjovis uit een potje toevoegen en roeren tot de ansjovis is gesmolten. Dan de broodkruim toevoegen en roeren/bakken tot je een mooie goudbruine Pangrattato hebt verkregen.

div-line