under-heading

Cannelloni op Thanksgiving

25 Nov 2021

Thanksgiving day in de USA.
Voor ons vandaag geen kalkoen maar Cannelloni!

Aan tafel kwamen nog even alle leuke USA Thanksgiving momenten voorbij: bv de eerste grote kalkoen die we daar met elkaar bereid hebben, de uitgedoste flight attendent toen we ooit op Thanksgiving terug vlogen naar Europa, de regenachtige Thanksgiving in Charleston (north Carolina) met een goed diner in Halls Chopphouse.
Allemaal mooie sweet memories.
Wij hopen dat ze vandaag, ook met lieve mensen om zich heen weer een onvergetelijke Thanksgiving hebben!!!!

Dus voor ons geen Thanksgiving menu maar een nieuw cannelloni recept.
Als basis een nieuwe recept uit mijn nieuwe kookboek: 150 Authentieke Italiaanse recepten, eigen touch; ik heb het rundvlees wat mee moest sudderen vervangen door op het laatst gare kalfssucade uit de diepvries toe te toevoegen.

We hebben genoten, maar ook deze keer was het weer teveel.
Ligt het aan ons of zijn de recept hoeveelheden soms zo groot tegenwoordig?

div-line