Venkel mayonaise

under-heading

Venkel mayonaise

11 Jul 2021

Venkel mayonaise met paprikasaus en chips uit 'Mijn Ibiza' van Sergio Herman.
Weer een tapas gerecht gemaakt uit dit leuke kookboek.
Venkel smoren, venkel blenderen, mayo maken,paprika saus maken, chips bakken en om van dit tapas gerecht een hoofdgerecht te maken een lekkere vleesspiesje erbij gegrild op de biggreenegg ( rest stukjes van het proportioneren van een mooi stuk bavette, super om daar dan een spies van temaken), vlees van kloosterboerderijvanbuuren uit Horssen.
Na het bakken van de chips moest ik de chips bestrooien met fleur de sel en geraspte limoenschil: dat was me toch lekker!!!
Ik had dit kookboek geleend, maar na weer een goed gerecht denk ik er toch over om het boek aan te schaffen. Er staat nog zoveel meer te maken in! Wat te dacht je van mosselen met orzo en chorizo? Of iets met inktvis?
Ik heb veel kookboeken, ik geef toe niet uit elk boek heb ik iets gemaakt. Dat ik nu 2 dingen uit dit boek gemaakt heb geeft toch wel aan dat het voor mij een aantrekkelijk boek is!
Wat is volgens jouw een goed boek die ook nog aan mijn kookboek verzameling moet worden toegevoegd?

Klik hier voor de venkel mayonaise of aioli zoals het recept heet.

div-line