under-heading

Ibiza

09 Jul 2021

Ik ben er nog nooit geweest!
Eerlijk is eerlijk het staat ook niet op mijn verlanglijstje, alhoewel.....
Ik heb het kookboek 'Mijn Ibiza' van Sergio Herman in huis ( geleend) en als dit is wat ze daar op terrasjes eten dan wil ik daar wel naar toe.
Maar alle geheid op een stokje, dat gaat nooit gebeuren, als wij weer kunnen reizen dan gaat onze trip toch naar onze zoon en schoondochter in de USA.
Maar goed, je kunt ook reizen terwijl je gewoon thuis in de tuin eet, dat bleek vandaag wel!
Uit het boek deze heerlijke geroosterde lente uitjes met romescocreme gemaakt.
Eigenlijk is het een borrel/tapas gerecht, wij hebben het als hoofdgerecht gegeten met mergueze worstjes van @kloosterboerderij_van_buuren die we lekker gegrild hebben de #biggreenegg.
Zo zie je maar weer, je kunt de wereld op je eigen bord leggen zonder ver te hoeven reizen.
De crème is echt een toppertje!!
Tomaten/knoflook/chilipeper/fleur de sel/witte peper/ verse tijm/gezouten amandelen /arbequine olijfolie / carbenet -sauvignon azjjn/ chardonnay azijn / zeezout /witte peper
Grillen, sudderen en pureren ????
Op naar het volgende vakantiegerecht!
Bij welk gerecht krijg jij vakantie gevoelens?
#vakantiegevoelthuis

Klik hier voor het recept

div-line