under-heading

Koken is kennis en ervaring

06 Jul 2021

Koken is kennis en ervaring matchen met elkaar!
Uitkoken, Frank thanks voor alles wat ik bij je geleerd heb!
Vandaag ( uiteraard ook op andere keren) komt wat ik bij je geleerd heb en geproefd heb mij van pas!

Vandaag had mijn eega zin in lasagne.
In de diepvries had ik nog home made Bolognese saus, prima te gebruiken als basis voor een snelle lasagne.
Maar hoe leuk ik dit op?
Dan schiet me meteen de lasagne van 'a long time ago' te binnen en voeg ik gegrilde courgette en gegrilde paprika's toe aan het gerecht.
Dan moet ik nog de 'afdek'saus maken en kom er erachter dat ik geen slagroom in huis heb.
Waarom heb ik vanmorgen niet eerst alles gecheckt of ik het wel in huis had?
Okay dan maar een basis saus maken met alleen maar melk, moet toch ook kunnen.???? ( was achteraf ook okay)
Terwijl het in de oven stond bekroop mij het gevoel dat het toch misschien daardoor nog een beetje te saai was!
Waar heb ik het eigelijk over.....maar toch het was mijn gevoel....
Ook al moest het eigenlijk met platte peterselie ( die staat niet in mijn kruidentuin) met krul moet het ook lukken. Snel een heerlijke gremolata gemaakt met peterselie, knoflook en citroenrasp die toen ook bij die super lekkere vega lasagne hoorde!
Dat was net wat deze lasange nog nodig had.
Zo zie je maar, kennis zit in je hoofd, fijn als het er op het juiste moment ook uitkomt ????
Super lekker gegeten met een sweet memories touch????

Klik hier voor de Uitkoken lasagna!

div-line