under-heading

Kruidentuin

05 Jul 2021

De hele dag druk met van alles.
Niet eens ongezellig en héél voldaan over wat is gedaan.
Maar toen werd het toch etenstijd en was ik volkomen inspiratieloos. Zelfs toen ik de keuken in ging wist ik nog niet wat het ging worden. Het enigste wat ik wist is dat er kipfilets in de koelkast lagen.
Met een beetje van dit en dat is het een heerlijke maaltijd geworden.
Kipstukjes krokant gebakken, tagliatelle gekookt en een roomsausje gemaakt.
Lekker met punt paprika en bleekselderij ( moet toch ook op) en verse kruiden uit de tuin.

De mooie kleur vd saus komt van een fijn gehakt zongedroogd tomaatje welke ik heb laten mee sudderen in de saus. Uiteraard moet die wel van goede kwaliteit zijn, niet zo'n super uitgedroogd ding.
Op het allerlaatste nog wat geraspte Parmezaan door de saus en toen stond er toch een heerlijke maaltijd op tafel.

#versekruidenuiteigentuin

div-line