under-heading

Gegrilde sla met zeekraal

12 Mar 2021

2 ingrediƫnten en een dressing!
Om van dit voorgerecht een hoofdgerecht te maken heb ik en een heerlijke moot kabeljauw en wat scampi's bij geserveerd.

Dag 5 van de nationale week zonder vlees editie 2021.

Vandaag een super simpel gerecht wederom uit het kookboek Groen op kolen van Leonard Elebaars & Jeroen Hazebroek.

Klik hier voor het recept van de Salade met little gem en zeekraal


In dit boek staan allemaal recepten voor op de BBQ, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook al hebben we zo'n mooie bbq, ik heb het vandaag gewoon in de grillpan binnen gemaakt. ( Gewoon een keertje geen zin om buiten te koken)
Simpel en dan bedoel ik ook echt simpel : Romana sla gegrild, zeekraal gewoon rauw met olie dressing, wat scampi's gebakken en een lekker stukje kabeljauw met @norubbish.nl kruiden 'hardcore jaws'.

div-line