under-heading

Aubergine knoedels / dumplings

11 Mar 2021

Super super lekker !!!

“Als u van van melanzana alla parmigiana houdt, zal dit knoedel gerecht u net zo goed smaken als de Italiaanse klassieker.” Mooi openingszin bij dit gerecht van Yotam Ottolenghi in zijn kookboek FLAVOUR, mijn aandacht had hij te pakken.

Ik maak parmigiana wel vaker maar dan met kalfsvlees.
Klik hier voor het recept

Maar vandaag was ik op zoek naar iets zonder vlees voor dag 4 voor de #weekzondervlees2021.

Het is niet zo heel veel werk, maar het kost wel wat meer tijd dan de gemiddelde Nederlander door de weeks aan zijn maaltijd besteed ivm koelen tussen door.
Je krijgt daar wel een heerlijke maaltijd voor terug! Iets voor het weekend misschien!?
Je kunt de saus ook eerder maken ( max 3 dagen).
Deze aubergine knoedels kunnen worden geserveerd met rijst of pasta, Ik heb er voor gekozen om de pasta in het schaaltje er al bij te doen.
Mocht je nog op zoek zijn naar een recept voor het naderende stormachtige weekend dan is dit een aanrader!

Klik hier voor het overheerlijke recept met de aubergine parmigiana

Of heb je al een ander recept zonder vlees in gedachten?

div-line