Zalmburger 2.0

under-heading

Zalmburger 2.0

14 Apr 2023

Vandaag aten we op verzoek van mijn lief een zalmburger.

Klik hier voor het recept

Heerlijk op een plak goed brood, blaadje sla, gewokte taugé met ketjap, zalmburger, wasabimayo en bestrooid met furikake (Japans strooisel van zeewier, sesam en bonito)
Geserveerd op borden die ik al heel lang heb, het fijne van deze tapas borden is dat ze oven bestendig zijn!
Nu is een zalmburger geen tapas gerecht maar qua sfeer vond ik ze goed bij elkaar passen.
@hip_by_marc vroeg om foto's van gerechten waarbij ook hout gebruikt is. Zodoende kwam ik op het idee om mijn Kerst serveerplank te gebruiken voor deze foto.
Eerlijk gezegd heb ik de plank niet opgeruimd na de feestdagen en gebruik ik hem nog regelmatig want waarom kunnen sterretjes alleen met Kerst?
Marc maakt backdrops, dat zijn ondergronden en achtergronden die gebruikt worden voor mooie food fotografie.
Door een foodfoto te maken waarin hout verwerkt is en hem en @hiptafelen te taggen kan je een backdrop winnen.
Leuke actie!!
Ik vindt het gewoon leuk om hun te taggen omdat ze 'n leuk bedrijf hebben.
Meedoen aan de winactie is voor mij niet de insteek.
Ik schilder zelf en alles is voorhanden om zelf backdrops te maken. Vooralsnog is het maken van glossy foto's niet mijn insteek voor het delen van gerechten/recepturen. Mijn Instragram en Facebook posts zijn persoonlijk getinte verhaaltjes met "this is wat you get on your plate" foto's, het blijft gewoon hobby!
Maar hoe je het went of keert ik werd toch getriggerd door de vraag.....en pakte er de ( kerst) plank bij vandaag!
Fijn weekend allemaal!

div-line