Marsala saus

Saus / Dressing
  

under-heading

Marsala saus

Ingredienten

2 sjalotjes, fijngehakt
1 teentje knoflook, fijn gesneden
2 theel. gehakte salie
125 ml Marsalawijn
150 ml kipbouillon
klontjes koude boter
zout & peper

Bereiding

Bak het vlees naar keuze. Haal het vlees uit de pan en houd het warm.

Fruit de sjalotjes zachtjes in het braadvocht.
Voeg de fijn gesneden knoflook toe en fruit even mee.

Blus af met de marsalawijn en voeg de bouillon toe.
Laat het even sudderen en wat inkoken.

Monteer de saus af met wat koude klontjes boter.

Voeg de salie toe, maak af op smaak met wat peper en zout en serveer de saus bij het vlees

Serveertip: heerlijk bij kalfsoesters.

Algemeen


persons : 4
time : 10 minuten
book : Internet: www.l-escargot.nl
print : Afdrukken