Gebakken pate op suikerbrood

Amuse / Tapas
  

under-heading

Gebakken pate op suikerbrood

Ingredienten

1 plak roompate
4 sneetjes suikerbrood
1 Granny Smith appel

Bereiding

Steek het klokhuis uit de appel en snij de appel in flinterdunne plakjes. Indien mogelijk op een snijmachine.

Droog de appelplakjes 20 minuten in een voorverwarmde oven van 120 Gr.C.

Snij rondjes uit de plakjes suikerbrood en rooster deze krokant.

Snij 4 niet al te grote stukken uit de pate ( ong 3 x 3 cm)
Verwarm een anti aanbak pan op het vuur tot matig warm en voeg wat boter toe. Leg de stukjes pate in de boter en bak deze een paar seconden per kant.

Maak een torentje: plakje suikerbrood, gedroogde appelschijfjes en daarop de lauwe warme roompate.
Serveer direct.

Algemeen


persons : 4 pers
time : 100 min appel drogen, rest van recept 15 min
book : Verandering van bestaand recept met ganzelever
print : Afdrukken