Filodeegrol met groenten vlees en coucous

Hoofdgerecht
  

under-heading

Filodeegrol met groenten vlees en coucous

Ingredienten

Thaise wokgroenten
1 restje gaar vlees uit de diepvries ( vlees van spareribs gebruikt)
150 gr coucous
4-6 velletjes filodeeg

Bereiding

Wokgroenten heel even wokken, niet te lang want het gerecht gaat ook nog in de oven.
Vlees toevoegen, zout peper en kruiden naar keuze afhankelijk van je gekozen vlees.

Couscous in een schaal doen, 150 ml kokend water erop schenken en afgedekt 5 minuten laten staan. Daarna losroeren en door vlees en groenten mengen.

2-3 vellen filodeeg op elkaar leggen.
de helft van de vulling erop scheppen en oprollen.
Daarna oprollen als een verse worst.
Filodeeg bestrijken met een losgeklopt ei en in een voorverwarmde oven van 200 gr in 25 minuten krokant bakken.

Serveertip: Lekker met kant en klare chilisaus

Opmerking:
- je kunt lekker veel groenten in dit gerecht gebruiken.
- ook lekker met noodles ipv coucous
- vegetarisch met een ei erdoor ipv vlees is deze filodeegrol ook er lekker

Algemeen


persons : 2 personen
time : 35 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken