Chocolade vulling voor macarons

Taart
  

under-heading

Chocolade vulling voor macarons

Ingredienten

vulling:
(200 g) pure chocolade (65% tot 70% cacaogehalte) fijngehakt
330 ml slagroom
1 eetlepel honing
2 eetlepels ongezouten boter


Bereiding

Deze macarons zijn gemaakt door Mary de moeder van mijn schoondochter. Omdat beide Amerikaanse zijn volgt hieronder voor hun familie en vrienden het recept in het Engels.

These macaroons are made by Mary the mother of my daughter-in-law. For their friends and family ad the end the English version.

Nederlands:
Klik hier voor het basis recept van de macaron koekjes

Vulling:
In een steelpan op laag vuur. Roer zachtjes de chocolade, slagroom en honing totdat de chocolade gesmolten is en alle ingrediënten perfect gemengd zijn. Haal van het vuur, laat afkoelen voor een paar minuten, en roer de boter erdoor.
Giet het mengsel in een kom en laat afkoelen gedurende 30 minuten bij kamertemperatuur, tot het mengsel dik genoeg is om te smeren of te spuiten.
Plaats op een spuitzak spuitmond no 8 en vul de spuitzak met het chocolademengsel en spuit op de macaron bodems. Draai dan voorzichtig de andere macarons met de platte kant naar de vulling toe op de vulling zodat ze een macaron "sandwich" vormen.
Verpak de gevulde macarons in een luchtdichte bewaartrommel en laat gedurende 12 uur rusten zodat de smaak goed kan ontwikkelen.

Mary had voor het feest drie smaken gemaakt, Chocolade-espresso, Purper vanille en Pistache.
Omdat chocolade ook bij veel mensen geliefd is wil ik u die vulling niet onthouden, maar ik hem hem dus niet geproefd!
Op de foto een espresso macaron.

########################
English:

Mary has made for the feast 3 taste types. Purple with vanilla cream, chocolate with espresso cream and pistachio with pistachio filling.
Not with this chocolate filling, but because it's so loved, I put it on this website too.
The picture is of an espresso macaron.

Click here for the macaron sheels recipe.

Filling:
7 oz (200 g) dark chocolate (65% to 70% cocoa content) cut in little pieces or dark chocolate chips
1 1/3 cups heavy cream
1 Tb honey
2 TB unsalted butter, preferably european style


In a saucepan over low heat, gently stir together the chocolate, heavy cream, and honey until the chocolate is melted and the ingredients are perfectly blended. Remove from heat, let cool for a few minutes, and stir in the butter.
Pour into a bowl and let cool for 30 minutes at room temperature, until thick enough to spread or pipe.
Fit a pastry bag with the number 8 tip and fill with ganache, and pipe onto the macaron bottoms. Twist on the tops and cover in an airtight container and let sit for 12 hours for the flavor to develop.

Algemeen


persons : nvt
time : 10 minuten + afkoelen
book : Recept van Mary
print : Afdrukken