Chocolade versiering

Tips
  

under-heading

Chocolade versiering

Ingredienten

1/2 - 1 reep witte chocolade
plastik spuitzak

plastik strips of stukjes bakpapier

Bereiding

Verwarm de chocolade au Bain Marie.
Verwijder de schaal boven het hete water vlak voor alle chocolade gesmolten is.
Roer de nog ongesmolten chocolade door de gesmolten chocolade en laat het geheel een klein beetje afkoelen.

De de gesmolten chocolade over in een plastik spuitzak.

Leg plastics strips (of stukjes bak papier)

Knip een heel klein puntje onder aan de zak af. Niet te groot want anders kan je niet van die dunne streepjes maken.

Knijp voorzichtig in de zak met gesmolten chocolade en maak de figuurtjes die u wenst.

Plaats het geheel voor z' n 10-15 minuten in de diepvries.
Verwijder de plastik strips of bakpapier.

Bewaar de chocolade versiering in de ijskast tot gebruik.

Erg leuk als decoratie van nagerechten

Algemeen


persons : nvt
time : 10 minuten + koelen
book : Eigen recept
print : Afdrukken