Broccoli met zongedroogde tomaatjes

Bijgerecht
  

under-heading

Broccoli met zongedroogde tomaatjes

Ingredienten

500 gr broccoli roosjes
4 zongedroogde tomaatjes
3 eetl pijnboompitten, geroosterd
kneepje vloeibare boter

Bereiding

Kook de broccoli beetgaar in weinig water met zout.

Laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken en snijd ze in stukjes

Rooster de pijnboompitten goudkleurig.

Giet de broccoli af en meng met de reepjes tomaat en pijnboompitten.

Voeg een kneepje Blue Band vloeibaar toe en schep het geheel om.

Bevat p.p.
115 Kcal
6 gr eiwit
6 gr onverzadigde vetzuren
1 gr verzadigende vetzuren
6 gr koolhydraten

Algemeen


persons : 4
time : 10 minuten
book : Kookboek: Blue Band, Mmm Groente!
print : Afdrukken