Warme whiskey honing saus

Saus / Dressing
  

under-heading

Warme whiskey honing  saus

Ingredienten

pot runderfond a 350 ml
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
50 ml honing
1 theelepel worcestersaus
2 eetlepels tomatenketchup
75 ml whiskey
1 theelepel bruine basterdsuiker
olie om uitjes in te fruiten

Bereiding

Fruit de ui en de knoflook in wat olie totdat ze lichtbruin zijn.
Schenk de runderfond erbij en laat het geheel inkoken tot je de helft over houd.
Voeg de worcestersaus, tomatenketchup, honing, suiker en whiskey toe en laat het geheel tot op smaak inkoken.


Serveertip:
- Lekker met bijvoorbeeld: Beenham of kip.
- Lekker met beenham, rijst en warme mango
- Je kunt de saus eventueel nog binden met wat maizena of allesbinder

Algemeen


persons : nvt
time : 15 to 20 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken